Wij zijn Petra en Toon en wonen in het mooie Brabant. Toen ik, Petra, 8 jaar oud was kregen we bij ons thuis onze eerste teckel. Dennie heette hij. Met hem ging ik altijd wandelen in de poppenwagen. Netjes onder de dekentjes lag hij dan. Mensen vroegen of ze m’n pop mochten zien en in plaats daarvan zagen ze Dennie onder de dekentjes liggen, zo lief. Sinds die tijd hebben we altijd teckels gehad.

Met onze Floortje ben ik begonnen met showen. Toen heb ik echt de smaak te pakken gekregen en samen hebben we dan ook heel Nederland gezien. Floortje is ook Nederlands Kampioen, een mooie titel!

Inmiddels hebben we ook een kennelnaam en krijgen de pups die bij ons geboren worden de naam “van de Rossonero” mee. Onze pups worden in huis geboren en groeien in huis op. Ze worden zo goed gesocialiseerd met andere honden, kinderen en huiselijke geluiden.

Onze teckels leven allemaal in huis. Ik ga graag naar shows en heb ondertussen al diverse titels behaald met onze teckels, waaronder Nederlands Kampioen, Nederlands Jeugd Kampioen, Belgisch Jeugdkampioen, Luxemburgs Jeugdkampioen, Clubwinner en Jeugdwinner!

Met vriendelijke teckelgroeten,
Toon en Petra van Lith